Wie ben ik?

Ik ben Harold van Tiel (1974) uit Zeeland. Min of meer opgegroeid in de horeca, waar mijn ouders uitgaanscentrum Morgenzon runden. Daar begonnen als medewerker, door de jaren heen alle facetten van het bedrijf leren kennen. Ik ben afgestudeerd aan de Hogere Hotelschool in Leeuwarden en uiteindelijk directeur van de Morgenzon geworden. Daarna letterlijk naast De Morgenzon ook Ambianz uitgebouwd tot een horecagelegenheid van formaat. Mijn jarenlange kennis en ervaring van de horecabranche in al zijn facetten wil ik graag delen met andere enthousiaste liefhebbers van dit fantastische vakgebied. Ik beschik over een brede achtergrond: koppel financieel aan commercieel inzicht, houd van samenwerken, ben zowel praktisch als inventief, durf besluiten te nemen én beschik over mensenkennis. Ik stel mijn ervaring én mijn uitgebreide netwerk graag ter beschikking. Wacht niet langer, maar neem snel contact met me op!